Dagens ridpass

Eftersom vi slutade tidigt idag så han jag med alla tre
Garlic gick jätte bra, jag red ut en sväng med Lina det blev en kortis ner till bron och sen red vi en sväng på åkern. Garlic skötte sig bra som vanligt, på vägen hemåt på åkern blev båda två väldigt pigga och det blev några sparka från garlic och han stutsade över nästan hela åkern men det är bara kul när han blir så han gör allt så perfekt annars.
Toppa fick även hon gå på en uteritt men henne red jag själv med, hon skötte sig jätte bra som hon alltid gör på uteritter. Hon går på i ett bra tempo så jag passade på att göra lite tempoväxlingar och övergångar, hon behöver det.
Komplett. Jag tog upp henne tillsammans med Mary till volten och skrittade lite där eftersom det hade hunnit bli så mörkt ute. Mary for runt som en galning som vanligt och när hon gör det får man verkligen se vilka fina gångater hon har. Idag fick jag även se henne hoppa! det stod en kombination framme som nån hade glömt att ta bort och medans jag red runt med komplett så passade Mary på att ta den några gånger. hinderna låg bara runt 50 men hoppade som om de vore betydligt högre! och hon hoppar riktigt fint!!



Irma

Länge leve kung Baltazar! (han ville att jag skulle skriva så)




Kommentarer
Postat av: Laila

Låter mysigt :D

2010-11-10 @ 19:40:00
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Brusella

Var med och tävla om ett PFIFF schabrak på min blogg ! :D http://brusella.blogg.se/2010/november/vintertavling.html#comment

2010-11-10 @ 19:45:41
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: linnea

Ta chansen på min blogg och försök vinna en länk :D det är värt att försöka ps. länken är i länkrutan :D

2010-11-10 @ 20:05:06
URL: http://hhanssson.blogg.se/
Postat av: lovisa

HA en fin kväll:)

2010-11-10 @ 20:39:17
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Sara Gadd.

har du egen häst?:)

2010-11-10 @ 20:46:59
URL: http://saragaddii.blogg.se/
Postat av: Emma & GrytaGirls!

Åh gud, tack så mycket för de fina kommentarerna! Så att ni vet går vi alltid in och kommetnerar tillbaka om vi ser någon ny på bloggen, så vänta er en kommentar! Och Sara: Ja vi alla tre har egna hästar eller ponnyer! :) Irma har lyxen att ha 3 helt egna. Detta kan ni läsa mer på om oss bilden! Tack tack och åter tack!

2010-11-10 @ 21:17:46
URL: http://grytagirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0