Vill du bli veckans GrytaGirl?

Nu har vi tänkt att dra igång en liten ''Tävling'' , eller man kan mer kalla de som en liten utlottning! Istället för veckans ekipage som alla andra kör så gör vi Veckans GrytaGirl! Så vill du ha chansen att bli veckans GrytaGirl så maila in en bild på dig och din häst samt skriv lite om dig själv + hästen och länka till din blogg så kollar vi igenom alla bidrag och läser även bloggarna! Till sist väljer vi ut den som vi gillar och tycker mest om som får bli GrytaGirl of the week!

Vad tror ni om detta?
( vi tvingar ingen att göra någon reklam eller något sånt utan bara en liten kul utlottning som kan göra er läsare lite extra taggade till att läsa just vår blogg, nu när vi fått upp statistiken lite! Skulle va jättekul om några anmälde sig! Kommentera gärna om de var en hiss/diss , bra eller dåligt osv! Jätte tacksamma för alla som skickar in! :)

Kommentarer
Postat av: Jessica josefsson

HISS :)



har skrivit ett inlägg om sheorn på min blogg här: http://jessicajosefsson.blogg.se/category/om-sheron.html blir det bra? istället för att skicka mail? hinner inte just nu för ska till skolan haha :p

2011-01-28 @ 07:43:37
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Ida & Hillevi

Ååh så kul, we are in!!!

2011-01-28 @ 13:01:31
Postat av: Jessica josefsson

sv; okeej :) mail adress? :)

2011-01-28 @ 19:16:25
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0