Kommentarer!



Vi har fått en del kommentarer angående VÅRA hästar och hur många vi rider dagligen. Vi har svarat på detta förr men de är såklart superkul att få fler! Så hr kommer svar till Caroline:

Hej Caroline!

Superkul att du börjat läsa vår blogg och kul att du gillar den! Förstår att du inte fattar det då vi rider fler hästar än våra egna varje dag! Vi tre tjejer ( Emma,Lina & Irma ) har hästarna på en gård vid namn Gryta Södergård som ägs av Irmas familj. På denna gård finns det över 30 hästar och på somrarna anordnas det ridläger och kurser med mera! Nu mera till själva frågan. Jag, Emma, äger en häst eller en ponny som heter Sten. Men jag rider oftast minst ent ill häst när ajg är på gården för att hjälpa till! Detsamma med Lina hon är fodervärd åt Rudy som står i stallet och rider då och då nån annan ponny. Irma är den av oss som har fler hästar. Hon äger just nu 3 ponnyer och 1 stor häst. Det är Jumping GArlic, Top Model W, Komplett och Cryptonit W.

 

Hoppas du fick svar på frågan, vi ska även sätta ihop ett lite inlägg om detta där de står mer utförligt än det vi har nu :) Tack för kommentaren tjejen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0