I've finally reached what i was woeking for..

JUL-LOV! Så himla skönt att komma hem , slänga sig i soffan och inse att äntligen är Jul-lov. Att vi har gått 1 hel termin i skolan, i ettan på gymnasiet är helt otroligt för mig att förstå! Vi började klockan 10 med jul-lunch opch alla i skolan samlades och åt tillsammans. Några uppträdde bland annat Hannah & Iris, men även några fler från andra klasser. När allt var klart och alla började säga God jul och krama om varann fattade jag att vi äntligen har lov och inte kommer se varann på en månad! Eller visst kommer man försöka hinna ses och träffa de flesta men för mig kommer det bli svårt....om ni tycker mitt schema var fullspäckat innan lovet, då ska ni se hur de ser ut under lovet....

Aja igår så red jag ut på älskade lille KissMe , barbacka , på vår äng vi kallar janmyren. Det var s otroligt mysigt att rida ut i så mycket snö så att jag släpade fötterna i hela tiden! ( visserligen är jag lite stor för kulan mend tror inte de skadade nått ) Skrittade mest men tog nra gallopp och travsteg , där han kändes riktigt pigg och fräsch! Superkul att sitta på honom igen!

Efter det longerade jag Sten med lite lösa inspänningar och stalltäcke på för att det var så himla kallt! Efter en halvtimmes jobb hade jag ingen känsler kvar i fingrarna s jag fick tyvärr trava av honom och bege mig in igen. Men under tiden han jobbade var han otroligt fin! Snön hade vräkt ner på volten med så i alla gångarter fick han lyfta x-tra mycket på benen, snygg ponnyyyy!!!!

Nu blir det ligga och slappa för mig, för imorrn ska jag jobba! Jobbar onsdag och torsdag sen fredag äntligen vila.. och juste, JULAFTON! :)

Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0