Olika namn för samma saker!

Igårkväll snackade vi tjejer om hur mycket olika konstiga ord och namn man har på samma saker.. Och itne bara själva namnet utan hur man uttalar det med! Är de så att de är så många som fortfarande är ovetande om vad sakerna heter på riktigt? Eller är det bara bekvämare att säga de man tycker? hmm jag vet inte riktigt men här kommer några exempel på hur ajg menar så att ni förstår!




Tretorn Advance system stövlarna som från början när de kom alltid kalaldes för ''Malin Baryard-Stövlarna'' , vi kom överens om att man nu helt klart säger tretorn' stövlarna så menar man dessa.



Pullarnosgrimma som Matilda berättade att vissa kalalr för ''korsträns'' vilekt jag aldrig hört talas om innan! och denna är svår med för man kan uttala de på flera olika sätt jag ( Emma ) säger pullaár ( betoning på aa ) medans de andra sa pullar ( betoning på ll ). Men vi kom överens om att de verkligen heter Pullarnosgrimma!

Vad säger ni, har ni olika namn för saker som andra kallar något helt annat? alla kan väl inte tycka lika och det är väl ioförsig bra haha :)

 


Kommentarer
Postat av: tilda

Haha gud va vi garvade åt vad alla säger tex "korsträns" haha! xP <3

2011-02-16 @ 11:38:25
URL: http://elitryttarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0